Xerrada Gratuïta "Com caminar lleuger per la Vida deixant anar càrregues" per Mona Valenas

Xerrada Gratuïta "Com caminar lleuger per la Vida deixant anar càrregues" per Mona Valenas

Et convidem a passar unes estones inoblidables i apassionants en la millor companyia possible: la del gaudi i el plaer, per aprendre d'ells i amb la seva ajuda, com CAMINAR LIGER @ per la Vida deixant anar càrregues, esforç i sofriment.

La naturalesa profunda de l'ésser humà no és el pecat, pel qual ha constantment d'expiar, sinó la pura llum del Diví, i aquesta consciència - que és la mateixa consciència de l'Ésser - desitja que cada un de nosaltres - fractals del Gran Tot - puguem viure una vida plena, fàcil i joiosa.

Des del Diví, que és alhora la Natura - no es persegueix ni un segon el patiment de cap ésser i molt menys es premia l'esforç com a modalitat evolutiva.

No obstant això, al llarg dels últims quatre mil·lennis, els Éssers Humans ens vam venir desviant cada vegada més de les veritats profundes del nostre Ser i de la nostra Natura, oblidant i bandejant els codis del goig i del plaer al més profund del nostre Inconscient .


Ara, per primera vegada en més de 4000 anys, la Humanitat comença a escoltar de nou la crida de Afrodita - la Deessa del plaer, de la bellesa i de la sensualitat - per poder per fi retornar al Camí de l'Harmonia i del Gaudi i sobretot, convertir aquesta energia en la nostra modalitat de créixer i evolucionar, tant a nivell individual com col·lectiu.

En aquesta xerrada compartirem dades molt interessants sobre la nostra evolució com a Humanitat, però sobretot t'emportaràs noves eines per a la Vida per oblidar d'una vegada per totes del camí de l'esforç i del sofriment.
A més, si així ho desitja, podràs començar un entrenament diari molt poderós per afianzarte cada vegada a més profunditat en el Camí del Goig.

Sóc Mona Valenas, astròloga, musicoterapeuta i facilitadora del goig i és un immens plaer per a mi acompanyar-te en aquest fascinant viatge d'autodescobriment.

¡Benediccions multiplicades!

Mona Valenas

Astróloga, Musicoterapeuta y Facilitadora del Gozo

Nacida en 1974 en Arad, Rumania, me he formado desde tempranas edades en las tradiciones chamánicas tradicionales de la Europa Oriental. Desde muy pequeña conservo la memoria de los Ancestros y recuerdos conscientes de algunas encarnaciones pasadas, mi cometido principal es el Regreso a la Unidad.