Steffie Haberstron

Steffie Haberstron

El meu nom espiritual és Taranbir Kaur que significa “La princesa lleona qui és l’encarnació perfecta del coratge per creuar nedant o navegant l’oceà material de la vida cap a la riba del Diví”.

Vaig néixer en 1969 en Freiburg en el sud d’Alemanya i viu a Espanya des de l’any 1999.

La meva vida espiritual va començar amb 14 anys quan vaig connectar amb Osho i els seus seguidors. Seguí molts anys al Maestro i el moviment de la comuna. Aquí en l’Índia amb 22 anys vaig començar a conèixer la meditació, l’energia kundalini, els mantras, el treball amb el cos i molt més.

Fa més de 15 anys que estic practicant ioga, entre les meves experiències està la pràctica de hatha, kundalini, vinyasa, integral, jivamukti, iyengar, yin i raja ioga.

Em vaig formar en Shunia Ioga amb el meu gran Mestra Siri Gobind Kaur en Kundalini Ioga Nivell I i també amb Gurudass Kaur en Childplay Ioga. Més tard vaig estudiar Hatha Ioga en Rishikesh, Índia amb Yogi Dinesh Chander d’Om Shanti Om Ioga School.

M’agrada compartir tant aprenentatge i experiències boniques i el que segueixo aprenent diàriament. És una forma molt profunda de connectar amb mi mateix i conèixer, aprendre i estudiar el meu propi ésser. No hi ha gens més emocionant que acostar-se a si mateix