Paola Montano

PAOLA MONTANO

Vaig néixer en 1982 i em vaig criar a Roma. Vaig ser una adolescent rebel sempre en cerca d’equilibri i harmonia. En 2008 vaig venir a Barcelona per prendre un descans i des del primer dia em vaig sentir molt connectada amb aquesta ciutat tan magnètica.

Cinc anys després vaig començar a practicar Kundalini Ioga, em vaig formar com a professora de Shakti Dance Nivell I en Shunia Ioga i en el Nivell II “Vibrant Self-Shakti Dance & Systemic Constellations” de Sara Avtar, la creadora i fundadora d’aquesta meravellosa pràctica i la meva gran Mestra. Llavors vaig sentir que necessitava aprofundir més a l’interior de la meva ànima i vaig començar la formació de Nivell I de Kundalini Ioga. Ho vaig fer amb la Mestra Siri Gobind Kaur (Mare de Shunia ioga), que em picava i em sostenia a cada moment del procés, la Mamadass (Gurudass Kaur Khalsa) que em va recolzar en moltes ocasions i em va fer tornar a la meva nena interior en el Childplay, i amb el Mestre Karta Singh que em fa experimentar l’Infinit en cadascuna de les seves classes. Avui dia segueixo formant-me en Shakti Dance com a Mentoring i en el Nivell II de Kundalini Ioga.

El meu nom espiritual és Siri Kartar Kaur, que significa Gran Princesa que Fa. En el fer està la meditació, la vàlvula que connecta a Déu, manté la ment oberta i curiosa de conèixer tot el que és misteriós i diferent, proporciona vitalitat i sosté, obre a la compassió per acceptar i ajudar