Gemma Ribell

Gemma Ribell

Em dedico a aprendre a escoltar al meu Ser i acompanyar a les persones que es creuen en el meu camí a poder escoltar al Seu, respectant el singular de cadascun(a). Des de ben petita em va interessar tot allò que envolta a la persona i no es veu, tot l’invisible, avui ho nomeno com tot el subtil.

Em vaig formar en Psicologia, mentre anava entrant de puntetes i de la mà dels pinzells al món artístic. Així, vaig arribar a la Arteterapia, la qual cosa va canviar la meva mirada cap a les persones i cap a mi mateixa. El que m’agrada, ho acabo fent la meva professió.

Perquè en allò que gaudeixo, puc donar el millor de mi. Tota persona té alguna cosa a oferir al món i, jo, ofereixo aquest acompanyar a la trobada amb un(a) mateix(a). Perquè la resta no val. Estic compromesa amb aquest fer. I seguint amb les professions, també exerceixo com a Professora de Kundalini Ioga, Shakti Dance (Ioga de la Dansa) i Ioga per a nens i nenes. Després dels meus anys d’estudi sobre la psique vaig arribar al que avui forma tanta part de la meva vida com l’art. La pràctica diària de ioga em permet sortir al món extern alineada amb el meu món intern, tots aquells racons que ens pertanyen i als quals hem de dedicar un temps, uns instants, per poder habitar-los. Dedicar a detenir-nos, respirar i observar… Perquè si observes, permets. Si permets, ho acceptes. Si acceptes, no hi ha sofriment.