Agustina Atan

Agustina Atan

El llegat d’ensenyaments de Kundalini ioga va arribar a la meva vida gairebé sense adonar-me i de manera molt natural, va despertar en mi una curiositat que fins avui dia segueix sostenint la meva passió per aquesta tecnologia meravellosa.

Durant anys vaig ser estudiant de Hatha ioga fins que vaig prendre la meva primera classe de Kundalini ioga i la meva ànima va vibrar, des d’aquest dia, em vaig determinar a aprofundir en la pràctica i l’estudi d’aquest sistema que transforma patrons de comportament treballant amb els angles i els triangles del cos a través de les asanas o postures durant els exercicis, en combinació amb exercicis de respiració i meditació.

Els resultats del meu compromís durant tots aquests anys d’estudiant ha evolucionat a voler compartir aquesta tecnologia amb les persones que volen sustentar la seva vida i la seva llar, per la qual cosa m’he format com a mestra d’aquests ensenyaments mil·lenaris perquè segueixin escampant-se en forma de llavors per a la plena consciència i perquè aquestes mateixes llavors puguin seguir despertant noves vibracions en nous cors.

La meva identitat com a mestra se sosté sota el nom espiritual de Shiva Puran Kaur, que manifesta l’aspecte transformador i el poder de crear coses noves de la manera més pura, deixant enrere tot el que ja no ens serveix per construir un nou punt de partida.

Ensenyar Kundalini ioga em recorda, citant al gran mestre espiritual Yogui Bhajan, que “Cada alumne és un futur mestre” i que per seguir sent mestres, no hem d’oblidar seguir sent sempre alumnes.