Kundalini Yoga

¿Qué es Kundalini Yoga?

El Kundalini és el poder de la serp enrotllada tres vegades i mitjana i adormida a la base de la nostra columna. És el nervi de l’ànima i quan es desperta, la vida s’alinea amb el teu propòsit. Kundalini Ioga és la manera més ràpida d’establir una relació alineada entre cos, ment i ànima. Manté una integritat i una connexió entre cada exercici que es practica al llarg de cada kriya (acció), ofereix l’experiència de la veritat constant de la realitat pròpia de cadascun..

La bellesa de Kundalini Ioga és que enfoca i equilibra la ment a través d’exercicis dinàmics, mantras, pranayama (control de la respiració), meditació… tot en un ambient d’Amor.

Funciona de forma tan ràpida i eficaç a causa d’aquesta totalitat, equilibri i energia.“En Kundalini Ioga el més important és l’experiència. La teva experiència va directa al cor. Cap paraula pot substituir aquesta experiència. &Nbsp; El teu consciència no acceptarà només paraules. &Nbsp; La teva ment potser si, potser no. El propòsit de tots els nostres esforços és el de simplement estendre la teva consciència perquè puguis tenir un horitzó més ampli de gràcia i de coneixement de la veritat.

Quan tens la base en l’experiència dins d’hàbits positius, llavors suaument pots planejar la teva vida fins on vulguis. Pots radiar creativitat i ser il·limitat en tots els aspectes de la teva vida diària.”

Yogui Bhajan