Classe de kundalini ioga per embarassades

CLASSE DE KUNDALINI IOGA PER EMBARASSADES

És el millor regal per a una dona durant el seu embaràs. L’impacte de les hormones dóna una nova forma al cos de la dona embarassada, regira les seves emocions i repta a la seva ment. El cos del fill es desenvolupa miraculosament en el ventre de la mare, depèn dels seus pensaments i accions.

En la tradició iògica, des del dia 120 de l’embaràs fins al naixement, la mare pot ensenyar-li el que vulgui al seu fill o filla, fins i tot pot netejar les seves karmas:
“Quan l’Ànima entra al cos en el dia 120 (de l’embaràs), d’igual manera que quan construïm una casa, la inaugurem i ens mudem a ella, així comença la teva part espiritual. El que vulguis donar-li a un nen, ja sigui esperit, força, valor, valentia, has de donar-li-ho del dia 120 al dia del seu naixement. Després d’això la dona serà infermera, guia, guardiana. El paper de mare ho és fonamentalment quan el fill està en el ventre. Quan el bebè ja té la seva pròpia identitat, el teu paper com a mare s’acaba.Horari

Horari: Dilluns, de 17:00 a 18:30 h

Precio: 40 euros mensuales

IMPARTE:

Yoguini, orgullosa mexicana, professora de Kundalini Ioga per a adults, embarassades i nens, conductora de TV, Llicenciada en Psicologia. A través de la seva experiència tant en l’àmbit psicològic com en el iòguic, comparteix eines que podem incorporar a la nostra vida quotidiana per obtenir equilibri i benestar a nivell físic, mental i emocional

“Havent experimentat personalment el canvi benèfic que t’ofereix Kundalini Ioga, és una benedicció per a mi compartir aquesta tecnologia amb tots i experimentar les benediccions, veure el benestar i la felicitat que els brinda a la gent qui el practiquen. ¡Wahe guru!”

Priscilla

Profesora de Kundalini, (Jiwan Kaur)

Et convidem a provar també