Teràpies de Reiki

¿Què es el Reiki?

Què es el Reiki

El Reiki és un sistema natural d’armonització i recuperació energètica practicat amb la finalitat de mantenir o recuperar la salut. La tècnica va ser desenvolupada pel Dr. Mikao Usui, catedràtic i monjo Japonès, de finals del segle passat. Reiki és un terme sànscrit compost per les paraules REI (energia universal) i KI (energia vital) i, fonamentalment és un instrumen de transformació d’energies nocives en benèfiques a partir de la canalització i transmissió d’energia vital a través de les mans del terapeuta.

Amb el Reiki es persegueix restituir l’equilibri en tots els nivells: físic, emocional i espiritual.

Ha estat oficialment reconegut i recomanat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) pels seus resultats positius i beneficiosos per a la salut.

En Estats Units i el Regne Unit ja s’utilitza en més de 1.000 centres hospitalaris i està inclòs en el Sistema Públic de Salut. A Espanya ja s’aplica en hospitals com el Gregorio Marañón o La Paz, en mútues de salut com Sanitas i en centres de benestar gràcies als bons resultats que s’han observat en els pacients.

El Reiki es una tècnica que fomenta el benestar i és complementària a altres orientacions orientades a la millora integral de la persona. 

Específicament, entre els beneficis del Reiki trobem els següents:

  • Redueix l’estrès.
  • Augmenta l’energia, estabilitza i relaxa
  • Augmenta la claredat mental i la concentració.
  • Reforça l’auto-confiança.
  • Millora el sistema immunològic.
  • En cas de lesions, accelera el temps de recuperació.

Per altre cantó convé ressaltar que el Reiki és una teràpia complementària i en CAP CAS substitueix ni a la consulta mèdica, ni a cap tractament mèdic, terapèutic o fisioterapèutic. A més, la tècnica de Reiki no va acompanyada ni prescriu cap tipus de medicament. Tampoc s’ajuda de  complements nutricionals.

 

Sobre Sandra Fernández

Terapeuta de Reiki, mètode tradicional Japonés Usui

Mestratge de Reiki

Federada en la Federació Espanyola de Reiki (n° 6373)

Terapeuta de moviments energètics.

 

Precio sesión 45€ una hora aproximadamente